Musik, film & spil

Køb online i England

Musik og film er noget af det, vi danskere køber meget af. Men kan det virkelig passe, at den nye CD du ønsker dig, skal koste 149,- kr.? Og hvad med de danske DVD priser på op til 249,- kr.?

Ved at bruge engelske internetbutikker, kan du bl.a. få de fleste populære musik CD’er leveret til din dør for under 100 kr. Bestilling og betaling foregår direkte på forhandlernes hjemmesider og varerne kommer efterfølgende med postvæsenet. Udover musik, kan du også købe billige film og computerspil hos nogle af forhandlerne.

Pund, euro og kroner
Priserne i de engelske butikker er typisk anført i pund (£). Prisen i danske kroner afhænger derfor af kursen på pund, som i skrivende stund er ca. 8,45. Dermed koster f.eks. en musik-CD til 7,99£ ca. 67,5 danske kroner. Står prisen opført i euro, ganger du i stedet med kursen på euro, som er ca. 7,45.

Links til udvalgte engelske internetbutikker:

3 kommentarer vedrørende “Musik, film & spil”

 1. 1
  Af: shariyaar.

  Du har ret! jeg har selv handlet en del gange hos britiske hjemmesider. F.eks. koster microsoft flight simulator deluxe ca. 350 i danmark, hvorimod fra England kan man få det fra 20-25 pund!

 2. 2
  Af: Lotte.

  Linket til CD WOW! virker ikke?

 3. 3
  Af: admin.

  Hej Lotte, linket skulle nu virke igen. Vi arbejder på at finde en eller flere andre gode musikforhandlere i udlandet som man kan bruge fra Danmark af.

Deltag - giv din kommentar herunder